Korneliya Nailart Design 

Groothandel in Nagelprodukten, 
import Nailart produkten
Nagelopleidingen, Nailart Cursussen en Workshops

Nieuw in Nederland, de Russian Nailart Marathon
Bij Korneliya Nailart Design hebben ze wederom iets nieuws op gebied van Nailart
uit Rusland naar Nederland gehaald, De Nailart Marathon
.

Wat houdt dit precies in ?

Nataliya en diverse bekende nagelstylistes geven 3 tot 4 weken iedere avond thuis een live online Nailart les van ongeveer 2 uur, dus je kan gewoon meedoen in je eigen salon, desnoods in je pyjama.
Leer de nieuwste trends en technieken van de experts, niet alleen nailart, maar ook hoe u de beste foto’s en video’s maakt en hoe deze te gebruiken in de sociaal media.
Iedere avond een nieuwe techniek, sugaring, stamping, ombre, Pigmenten, folies, pasta’s en nog veel meer nailart technieken.
In 3 tot 4 weken en zult u zichzelf verbeteren op alle fronten van Nailart


Hoe werkt het ?
U kijkt online via Persicope, een gratis live streaming app waarmee je live uitzendingen vanaf je mobiel of tablet kunt volgen van over de hele wereld.
Tijdens de uitzendingen via Periscope kunt u live uw vragen stellen en krijgt u gelijk antwoord.
Wilt u alleen kijken en later oefenen? geen probleem, u kunt deze uitzending de volgende dag gewoon weer bekijken, tot 3 weken na beëindiging van de laatste les.


Wanneer start de Russian Nailart Marathon ?
De Russian Nailart marathon start in maandag 4 JUNI 2018,
er worden minimaal 15 live uitzendingen via periscoop gegeven van ongeveer 2 uur, van maandag t/m vrijdag vanaf 20.00 uur


Ondersteuning en Bonus
U krijgt 7 dagen per week ondersteuning via een whats app programma genaamd Telegram waar u met al uw collega’s in zit, en natuurlijk krijgt u een Online Certificaat van deze marathon.
Daarnaast krijgen de deelnemers extra korting op Korneliya producten tijdens de Marathon en als extra Bonus geven we diverse prijzen weg als u van alle lessen de opdrachten op tijd afrond.


Wat Kost het ?
30 uur Professionele Nailart begeleiding door bekende nagelstylistes. U leert oneindig veel nailart tips en tricks, voor slechts € 10, 00 per uur, €299,00 (excl.btw)
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus schrijf u snel in op 

Lesrooster Russian Nailart Marathon*


Les 1 Welkom en Workshop Sociaal media
Kennismaken, uitleg van de marathon, Workshop Foto/videoles en Succes met sociaal media


Les 2 Sand & Sugar
Leer op verschillende manieren Sugar en Sand te gebruiken, en als bonus maken we met pasta Sugardesigns in Denim en Kant style


Les 3 Magic Designs

Met de nieuwe Magic Nailart gels en verschillende gelpolish leren we je mooie snelle designs maken in de nieuwste wet in wet technieken.


Les 4 Ombre de Luxe
In deze les leren we diverse soorten Ombre maken, Ombre met gelpolish, Ombre met Royal Glam Gel,
Ombre met en Liquid glass en natuurlijk de trendy Duo Ombre.


Les 5 Aeropuffing met de ombrestick
Tot nu toe was het nog mooi zo makkelijk om babyboom nagels te maken, krijg Air brush effect zonder te Airbrushen , leer snelle babyboom nagels maken en maak mooie designs voor bruidsnagels.


Les 6 Alles over Pigmenten
Pigmenten kunnen we op diverse manieren gebruiken, in deze les maken we metallic, parelmoer en chrome nagels en vooral de tips en tricks hoe je de nagels 4 weken draagbaar houdt met de juiste afwerking in combinatie met Art Gelpasta en topgels maken we diverse creaties.


Les 7 Cateye met Multipigmenten
Cat Eye nagels zijn hot en trendy, met de Multi Pigmenten maken we onze eigen Cat Eye gel en maken diverse designs en doormiddel van Liquid Glass geven wij een extra special effect eraan.


Les 8 Neon Dreams met Neonpigmenten
Alle tips en tricks voor zonnige neon nagels met accent op diverse patronen


Les 9 Stamping
In deze les geeft de Queen of Stamping al haar geheimen over de mooiste stamping technieken.
Met Art Gelpasta, liquid Gels, Liquid Glass en pigmenten tovert zij de fabelachtige creaties.


Les 10 New look on Foil Designs
Alle tips en tricks over folie gel en folie, na deze les heeft u nooit geen problemen meer met folies en gel en als kers op de taart maken we met Liquid Glass, Kamifubuki en Diamond confetti schitterende nagels


Les 11 Mineralen, edelstenen en juwelen
Met Flakes, Dust en Glas uit de Galaxy collectie leren wij technieken die op mineralen en edelstenen lijken, we leren van onze nagels echte sierraden maken.


Les 12 Sugaring met Art Gelpasta
Leer hoe je met pasta in 3 tinten geweldige effecten kan krijgen en verschillende patronen kan maken en met een vleugje sugaring krijg je nog een extra dimensie aan de designs.


Les 13 3D Designs met jelly Jam
Leer je hoe je met de Artpasta en Jelly jam nog meer volume krijgt en Sweet Bloom / Elite Style designs maakt.


Les 14 Plasti Art
Plastiline Gel is de nieuwste gel op de markt, het is een kneedbare gum waarmee je ongelooflijke creaties kunt maken zoals 3D Bloemen, beestjes en veel meer. Plastiline Gel is een zeer goed alternatief voor acryl met het voordeel dat je hier veel langer in kunt werken zodat je makkelijk je design kunt boetseren zonder dat dit uithardt.


Les 15 DressOn en StickOn
DressOn en StickOn zijn de nieuwste Nailart trends voor op de Nagels.
Na de afgelopen lessen heb je alles onder de knie en proberen we al deze technieken te combineren met Fashion voor Nails, kleed je nagels aan met deze kant en klare patronen. Deze zijn gemakkelijk in gebruik. Met DressOn bespaar je tijd en maak je in een paar minuten de meest fantastische Nailart Designs op de nagels. In combinatie met Art gel Pasta, Liquid Gels, Kristallen, Nailart Sand en Easy Topcoats kun je eindeloos blijven combineren en fantaseren .


* Volgorde van lessen kunnen wijzigingen 


Na de laatste les heeft u nog 3 weken ondersteuning om de opdrachten uit te voeren en zullen er prijzen gegeven worden in diverse categorieën.

UA-60670169-1